Коленный сустав
|
|
Гость | Дата: Понеділок, 2011-09-26, 22:34 | Повідомлення # 101 |
Група: Гості
| Здравствуйте,скажите пожалуйста,Тарас Григорович,какие самые эфективные упражнения для востановления колена после операции ПКС?
|
|
| |
ROKYTA | Дата: Понеділок, 2011-09-26, 23:03 | Повідомлення # 102 |
Главный на сайте
Група: Адміністратори
Нагороди: 3
Репутація: 2
Статус: Offline
| По суті, всі вправи пов"язані з відновленням тонусу чотирьохголового м"язу стегна ( це і плавання, і велотренажер, і спец.тренажер), хоча детальніше на це мав би відповісти реабілітолог
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 2011-09-29, 00:01 | Повідомлення # 103 |
| Спасибо. Вот уже второй день хожу на массаж и после каждого масажа появляется хруст в колени,это нормально?
|
|
| |
ROKYTA | Дата: Четвер, 2011-09-29, 20:10 | Повідомлення # 104 |
Главный на сайте
| Допустимо
|
|
| |
Гость | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 16:22 | Повідомлення # 105 |
| Добрий день. Чи можливе відновлення ПХЗ без оперативного втручання при частковому розриві? Та як впливає вік травми на ефективність операції?
|
|
| |
ROKYTA | Дата: Вівторок, 2011-10-04, 22:11 | Повідомлення # 106 |
Главный на сайте
| якщо навіть часткове пошкодження ПХЗ проявляється клінічно (болі,нестабільність тощо) треба відновлювати обовязково, бо інакше буде розвиватись артроз коліна
|
|
| |
Андрей | Дата: Середа, 2011-10-19, 16:06 | Повідомлення # 107 |
| Здравствуйте. Играя в футбол оступился, припухло колено. Врач при осмотре поставил диагноз повреждение ПКС. Назначил мази и эластичны бинт. Нога перестала беспокоить, хочу опять начать играть. Перелазил весь инет, почитал отзывы, появилось опасение повторной травмы. Нашел интересные устройства, типа: http://med-magazin.com.ua/item_N848.htm Вам знакомы они? На сколько они мне помогут? Когда их применяют? Или это пустышка?
|
|
| |
ROKYTA | Дата: Четвер, 2011-10-20, 00:16 | Повідомлення # 108 |
Главный на сайте
| Во всем цивилизованном мире - если повреждена ПКС у лиц молодого возраста, необходимо оперативное лечение.
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 2011-10-27, 15:35 | Повідомлення # 109 |
| Чи можливо зробити у Вас операцію по востоновленню ПКС на бюджнтній основі (оплата тільки матеріалів)? Які категорії осіб мають таке право? Якість операції такаж сама, що і на платній основі? Чим відрізняється, умовами перебування?
|
|
| |
Гость | Дата: Четвер, 2011-10-27, 20:00 | Повідомлення # 110 |
| Доброго дня!місяць назад мені зробили пластику пкс,і резекцію меніску,через 4 тижні я випадково на мокрій підлозі потягнув ногу випрямивши її докінця після чого почув різку біль .чи міг я порвати звязку,і які ознаки якшо її порвати або надірвати.
|
|
| |